Seikkailijoiden telttaretki 3.-4.10.2020

Lippukunnan seikkailijavartio järjesti 3.-4.10.2020 telttaretken Nuuksion Mustalammelle. Retkelle osallistui kuusi seikkailijaa ja kolme johtajaa.

Retken jälkeisessä kokouksessa retkellä olleet seikkailijat kertoivat retkestä heille, jotka eivät olleet mukana näin:

"Retkellä etsimme ja vuolimme iltanuotiota varten paistotikut."

"Retken aluksi pystytimme telttoja. Telttojen pystytyksessä oli haasteita, mutta lopulta teltat saatiin pystyyn." Moni pystytti kyseisen mallista telttaa ensimmäistä kertaa.

"Yöllä oli hieman kylmä, mutta onneksi meillä oli mukana lämpimät makuupussit." Aamuyöstä alkoi vesisade, joka jatkui vielä sunnuntaiaamuna. Sateen vuoksi aikaistimme paluulähtöämme kohti lippukunnan koloa, koska meidän tuli saada teltat kuivumaan ja päivän ohjelmasta suurin osa oli mahdollista suorittaa myös kololla.

"Retkellä söimme nuudelikeittoa, jonka tekemiseen meni aikaa. Sipulien leikkaaminen nosti kyyneleet silmiin." "Teimme appelsiini-mutakakkuja, mutta niihin tuli hieman liikaa vaniljasokeria."

"Retken aluksi ja lopuksi jouduimme kantamaan sekä omat, että yhteiset tarvikkeet parkkipaikalta retkipaikalle."

"Kaikki retkellä oli kivaa."

"Rannalla ollessa luoksemme tuli sorsa, joka tuli tuijottamaan meitä, ja olisi halunnut haukata meistä palan."

"Aamupalan jälkeen pakkasimme tavaramme ja purimme teltat." "Vedenkantaminen oli haastavaa, koska kanisterit painoivat paljon. Vesikanisterin kantamiseen keksimme nerokkaan keinon, kun löysimme sopivan kokoisen kepin. Keppi pujoitettiin kanisterin kahvaan ja näin kaksi ihmistä pystyi kantamaan kanisteria yhdessä."

Retken ohjelmassa oli muun muassa Majakka-leikkiä, Petankin pelaamista, kasvien tunnistamista ja niiden piirtämistä, sekä ruuan valmistamista trangioilla ja nuotiolla. Kololla söimme lounaan, harjoittelimme ensiapu-taitoja ja pelasimme.


T: Seikkailijavartio Hyperperunat

Kommentit

Suositut tekstit