Taikaministeriön virkistyspäivät

                                    
 eli tulevan kesäleirin johtajahuoltoviikonloppu Kavalahdessa.Viikonloppumme alkoi perjantaina yhteislähtöön kokoontumisella Helsingin Kampissa noin kello 17.20.
Virkistyspäivillä oli mukana osallistujia lähes kaikista Länsi-Helsingin lippukunnista.


Perjantai-ilta kului bussissa istuen, keittiössä ruokaa tehden ja muihin tutustuen. Illan ohjelmaan kuului muun muassa speed dating -tuokio ja lautapelailua, sekä tietenkin saunomista. Iltapalaksi syötiin tortilloja.

 Herätys oli kello yhdeksän aikaan, mutta keittiö nousi jo hieman aiemmin valmistamaan aamupalaa, ja osa kävi aamukävelyllä läheisillä kallioilla. Aamupalan jälkeen nostettiin lippu ja leikittiin ulkona kirkkistä ja Berliinin muuria.

Perjantai-iltana alkanut halimurhaaja-leikki sai aamulla monta uutta uhria ja lauantaina koko ensimmäinen pelikierros oli ohi. Päivällisen jälkeen alkoi uusi pelikierros.

Muiden ollessa ulkona ahkeroi keittiö tiskauksen ja lounaan parissa. Lounaaksi tarjolla oli härkis-soijarouhekiusausta.

Länsi-Helsingin partiolippukuntien alueluotsi Sami ja JDA:n edustajia saapui lauantai-iltapäivällä Kavalahteen, jossa retken keskellä pidettiin aluetapaaminen. Aluetapaamisessa keskusteltiin muun muassa kiittämisestä ja Haaveiden Lippukunta -projektien tilanteesta, sekä lippukuntien kuulumisista.

Keittiö ei osallistunut aluetapaamiseen koko aikaa, koska päivällisen valmistaminen piti aloittaa ennen kokouksen päättymistä. Päivälliseksi syötiin hampurilaisia.


Lauantain iltaohjelma alkoi mocktail-työpajalla, jossa jokainen sai itse valmistaa erilaisia alkoholittomia juomia. Ohjeesta tai ilman.

 Ilta jatkui nuotion ääressä: laulaen, jutellen ja syöden.

Nuotiolta osa siirtyi nukkumaan, osa keittiökeskukseen pelailemaan ja osa saunomaan.


Sunnuntaiaamuna aamupalan jälkeen oli vuorossa siivoaminen, johon oli varattu aikaa noin tunti.
Siivoamisen jälkeen kokoonnuimme vielä koko virkistyspäivien osallistujaporukalla yhteen ja pidimme haliringin sekä loppusisaruspiirin.

Tämän jälkeen lähdimme kävelemään kohti bussipysäkkiä ja matkasimme Kamppiin, josta kukin lähti omille reiteilleen.


Kommentit

Suositut tekstit