Supersemma

 


Milloin: 28.-29.9.2019

Missä: Kiljavalla

Mikä: Pääkaupunkiseudun partiolaisten sivulla (https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tapahtumat/supersemma2019/) sanotaan Supersemmasta näin ”Tänä vuonna räjähtää, kun lippukuntien johtokolmikoiden Lippukuntasemma ja luottisten Syyssemma yhdistyvät: Syntyy Supersemma!”

Supersemmaan kutsutaan kaikki päpan luottiset sekä jokaisesta päpalaisesta lippukunnasta lippukunnanjohtaja, pestijohtaja ja ohjelmajohtaja (jos joku kolmikosta on estynyt, kannattaa lippukunnan lähettää paikalle joku tilalle). Paikalla semmassa ovat siis PäPan tärkeimmät tyypit!

Meidän lippukunnastamme paikalla oli kolme johtajaa, ns. ”tuleva johtokolmikko”.


Viikonlopun aikana pääsimme:
    -kouluttautumaan erilaisissa työpajoissa
    -keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, muun muassa ”partion peruskirjan uudistuksesta ja                           nuorten syrjäytymisestä”
    -tapaamaan muita päpan alueen lippukuntien edustajia


Pajat joihin osallistuimme olivat:
    -Jaksaminen partiossa
    -Luotsitoiminta
    -Tapahtuman ympäristövastuut

    -Näin otat hyviä kuvia partiotoiminnasta
    -Tapahtumien viestintä ja markkinointi
    -Toivoa toiminnasta - ilmastoviisas partiotoiminta


Lisäksi sunnuntaina oli alueiden omaa aikaa, jolloin me lännen alueen lippukuntien edustajat keskustelimme muun muassa ensivuoden kesäleiristä.

Viikonloppu ylitti odotuksemme täysin. Ruoka oli hyvää ja jokaisen meidän erikoisruokavalioille sopivaa. Ohjelma ja työpajat antoivat paljon ideoita ja ajatuksia lippukuntaan vietäväksi. Ja porukkamme nuorin totesi tapahtumassa olleen kivaa ja hauskaa, uusia ideoita tuli ”liikaakin” ja haluavansa vielä uudestaan Semma-tapahtumaan.


Kommentit

Suositut tekstit