Aikamatka 2015

Huipunvaltaajat osallistuivat yhdessä Helsingin eräkavereiden kanssa aikamatka kesäleirille. Alla kahden tarpojatytön kirjoitus leiristä: 

AIKAMATKA 2015

"Lähdimme yhdessä bussilla Hekalaisten (Helsingin eräkavereiden) kanssa kohti Kiljavan leirialuetta. Perille päästyämme aloimme koota leiriä.



Leirin koottuamme aloimme leikkiä leikkejä, joiden avulla tutustuimme paremmin toisiimme ja opimme toistemme nimiä. Ensimmäinen leiripäivä oli pian ohi ja menimme telttaryhmiemme kanssa nukkumaan. Seuraavina päivinä teimme kaikkea kivaa yhdessä, muun muassa leikimme lipunryöstöä metsässä, kävimme uimassa ja valmistimme trangioilla hyvää ruokaa. Lisäksi oli myös paljon muuta mukavaa ohjelmaa. 


Viimeisenä iltana kun sudenpennut olivat vielä paikalla, kävimme iltasaunassa ja paistoimme hyviä lettuja. Seuraavana aamuna sudarit pakkasivat telttansa ja tavaransa ja jäljelle jäivät seikkailijat, tarpojat ja johtajat. 


Loppu leirin aikana ohjelmassa oli teatteriesitysten harjoittelemista, näyttelemistä, soihtujen tekemistä munien metsästystä, uimareissu ja paljon muuta kivaa. Leirin viimeisenä iltana kävimme iltasunassa, paistoimme töhnöjööttiä, pidimme viimeisen illan bileet ja loppuhuipennukseksi sytytimme vielä yön pimetessä päivällä valmistamamme soihdut. Koko leiri oli super siisti ja porukka oli mahtavaa!" 


Kirjoittaneet Milja ja Sofia Alienit-tarpojaryhmästä

Kommentit

Suositut tekstit